Épület

Ybl Miklós tervei alapján

Az Ybl Palota a híres magyar építész Ybl Miklós tervei alapján 1869-ben, mint az Első Pesti Hazai Takarékpénztár székhelye készült. Az épület irodaházként és lakóházként egyaránt funkcionált.
A mai állapotát elnyerő felújítási munkálatok részben Ybl eredeti tervei alapján készültek. Az épület különleges szereppel bíró helyiségeit, mint a főlépcső és a bankterem is, eredeti, fényűző állapotába állították vissza, ugyanakkor a mai használó számára a modern irodaépület minden igényt kielégítő helyiségeket kínál.

Stílus és minőség

Az Ybl Palota gyönyörű történelmi épületében, páratlan építészeti szépség teremt pozitív, inspiráló hangulatot. A modern technológia minden vívmányával felszerelve    A+ kategóriás irodaház fogadja partnereit.

A magas színvonalú, ötszintes épület teljesen klimatizált, álpadlóval kiépített, szabadon alakítható irodahelyiségekkel és 56 férőhelyes, kétszintes mélygarázzsal rendelkezik.

Irodaház és élettér a bérlői igényeknek megfelelően

Az Ybl Palota Budapest belvárosában, mégis jól megközelíthető, központi helyen, impozáns épületek között tornyosul. Elegancia, hangulat, magas szintű XXI. századi műszaki megoldások jellemzik, teljes szolgáltatáspalettát nyújtva a bérlők kényelméért.

Szolgáltatásainkat folyamatosan a magas minőségi követelményekhez igazítjuk, megteremtve azt az irodaházat, amelyben Ön jól érezheti magát. Bérleti konstrukcióinkat, szolgáltatásainkat személyre szabjuk, igényes környezetet nyújtunk, amivel hitünk szerint hozzájárulunk az üzleti sikerhez.

 

 

 

 

Lindner Csoport

Az Ybl Palota teljeskörű építési- és felújítási munkáit a Lindner SE végezte, melynek során a cég által gyártott, magas minőségi követelményeknek megfelelő termékek kerültek beépítésre.
További információkat a következő weboldalon talál: www.lindner-group.com

A cégcsoport az egyik legnagyobb építőipari és belsőépítészeti termékeket gyártó vállalat Európában, az álmennyezeti- és álpadló termékek gyártása területén piacvezető, és 1991 óta leányvállalatain keresztül Kelet-Európában is jelen van. A Lindner-csoport világszerte tevékenykedik, és számos projektnek volt részese, többek között:

  • a frankfurti, hongkongi, amszterdami, athéni repülőtér építésének,
  • jelentős irodaépületek kivitelezésében vett részt Európa szerte, mint például a Sony Center Berlinben, a Deutsche Bank központi épülete Münchenben, a Centrálbank Frankfurtban.